top of page

 

 

Sessie "Medizijn"

Een sessie "Medizijn" heeft tot doel om je volledig onder te dompelen in je lichaam en jezelf. Even helemaal uit je hoofd en in je lichaam zakken. Op en top voelen, ervaren, zijn. Enerzijds een ervaring van diepe ontspanning tot in elke cel van je lichaam, anderzijds een gelijkertijd doorvoelen hoe je lichaam ook in elke cel bloeit en bruist van leven. Even helemaal weg van alles en oh zo dicht bij jezelf. Alles los. Een puur geschenk voor lichaam en geest.

De basis van een sessie "Medizijn" omvat:

- Een gesprek om even af te stemmen hoe 't met je gaat.

- Als je dat wil: een geleide ontspanningsoefening, al dan niet geïnspireerd op de thema's die aangeraakt worden in ons gesprek.

- Lichaamswerk (voornamelijk gebaseerd op technieken uit Thaise therapeutische massage of Nuad Thai), afgestemd op de klachten/noden die je lichaam op dat moment ervaart. 


De sessie wordt gegeven op een massagetafel of op een futon op de grond. Nuad Thai wordt bovenop de kleding gegeven, draag dus comfortabele kledij tijdens de sessie.

Elke sessie wordt vanuit een therapeutisch oogpunt benaderd. Ben je op zoek naar een louter ontspannende (wellness)massage, dan raad ik je met plezier een aantal andere adresjes aan.

Thaise massage-2.png

April 2023: tijdelijke klantenstop voor lichaamswerk (nieuwe aanmeldingen voor relaxatietherapie kunnen wel nog steeds).

Een weldadig bad dat je volledig onderdompelt, tot rust doet komen, maar waar je tegelijkertijd bruisend van energie uitstapt, tot in je diepste vezel gerevitaliseerd! Zo kan je de sessies bij Jolien misschien het best omschrijven. Een krachtig, intensief en gedreven geheel van technieken, bewegingen en manipulaties die iedere keer anders zijn, telkens vernieuwend maar altijd verrijkend. Jolien gooit zich van de eerste tot de laatste seconde volledig en, hoe raar het voor sommigen ook moge klinken, ze slaagt er in een perfecte symbiose te maken van haar massage en hoe jij je die dag voelt, waar jouw lichaam, jouw ‘ik’ op dat moment nood aan heeft. Alles gebeurt doordacht, vloeiend en harmonieus. Een vinger, een hand, een knie, een voet, … telkens lukt het haar iets fysieks, iets mentaals letterlijk en figuurlijk los te maken. Elke aanraking, elke beweging is een combinatie van professionalisme, gevoel en aanvoelen, steeds opnieuw in een cocon van veiligheid en geborgenheid zonder dat het zweverig wordt. Combineer dit alles met de warme, uitnodigende persoonlijkheid van Jolien, haar openheid, spontaniteit en luisterend oor en het mag je niet verbazen dat de sessie "Medizijn" al een aantal maanden voor mij een vast ritueel geworden is, dat telkens naar “meer” smaakt!

H.P.

Praktische info

Raadgevingen omtrent Nuad Thai:

  • Draag makkelijke, loszittende kledij.

  • Vermijd (zware) maaltijden tot 1u vóór de sessie.

  • Drink voldoende water na de sessie (om vrijgekomen afvalstoffen sneller te verwijderen).

Tarief:

  • ​Een sessie duurt 60 min en kost 70€.

 

​​Betalen:

  • Betalen kan contant, via Bancontact, Payconiq (smartphone) of instant overschrijving.​​

Algemeen:

  • Wees tijdig aanwezig op je afspraak, zodat de afspraak van de persoon die na jou komt ook op tijd kan aanvatten. De sessie kan niet langer duren indien je te laat bent.

  • Een gemaakte afspraak annuleren kan via telefoon of sms tot uiterlijk 24u voor aanvang van de afspraak. Niet nagekomen of laattijdig geannuleerde afspraken worden aangerekend.

Veelgestelde vragen

bottom of page