top of page

 

Je wil erg graag yoga doen, maar de datum of het uur van de les komt niet uit / de lessenreeks is volzet / je volgt liever op je eigen tempo of vanuit je eigen plek? Tegelijkertijd hecht je ook belang aan begeleiding bij het uitvoeren van de houdingen en wil je niet "zomaar wat" doen? Voel je dan van harte welkom bij Medigizijn, het digitale zusje van Medizijn. 

Medigizijn begeleid je via videolessen yoga naar meer rust in jezelf enerzijds, en een subtiel maar duidelijk doorvoelen van de kracht van je eigen lichaam anderzijds. Via eenvoudige bewegingen leer je je lichaam en je ademhaling terug voelen, je leert terug contact maken met de stilte en rust die in ieder van ons aanwezig is. Tegelijkertijd voel je hoe je lichaam geleidelijk aan soepeler, sterker en evenwichtiger wordt, waardoor je jezelf terug voelt bruisen van leven

Loop je toch ergens op vast of heb je vragen over een bepaalde houding of beweging? Stuur me gewoon een mailtje en dan maak ik er met veel plezier een extra toelichtend filmpje over.

Hey Jolien, ik had het me al zeer lang voorgenomen, maar nu ben ik er eindelijk werk van aan het maken. Mijn eerste online les. Wat geweldig seg! Morgen of overmorgen opnieuw!

S.V.

Hallo Jolien, de videoles yoga is fantastisch. Ze brengt me helemaal tot rust. Voor mij een hele opluchting om zulke momenten mee te maken.

N.D.

Praktische info

Zo doe je mee:

  • Stap 1: surf naar deze link en sla hem alvast op in je favorieten. (Is het je eerste aanmelding bij Medizijn? Dan dien je jezelf hier eerst éénmalig te registreren in Momoyoga).

  • Stap 2: klik rechtsboven op "video's"

  • Stap 3: druk op play op één van de video's en na betaling kan je meteen aan de slag! (betaling gebeurt online in Momoyoga)

Tarief:

  • Toegang voor 1 maand:   18€

  • Toegang voor 1 jaar:        180€

Betalen:

Betalen doe je rechtstreeks online (in Momoyoga).

Algemeen:

Medigizijn wordt geleidelijk aan uitgebreid, zowel op basis van mijn input als op basis van die van jou. Heb je vragen/opmerkingen met betrekking tot de lessen, stuur ze me zeker door en ik maak er met veel plezier een video over.

bottom of page