top of page

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Medizijntjes voor thuis

Je ademhaling observeren

00:00 / 04:39

Bodyscan

00:00 / 08:24

Smaakt naar meer?

Snuister dan zeker verder in het online aanbod:

IMG_1197_edited.jpg

Mediteren?

Kan je leren!

Je hebt het gevoel dat je hoofd nooit stil staat en zoekt naar een oplossing? Je wil graag leren mediteren, maar vind door het bos de bomen niet meer? Of je bent er wel in geïnteresseerd, maar krijgt de kriebels van het zweverige sfeertje dat er vaak rond hangt of van het beeld van geitenwollensokken en door de wolken zweven?

In deze online workshop geef ik je vanuit m'n eigen ervaringen een down-to-earth uitleg over wat meditatie precies is, wat het niet is en hoe je dat doet.

De effecten van meditatie ervaar je echter alleen door het beoefenen ervan, dus na de theorie komt de praktijk en verkennen we samen de meest toegankelijke vormen van meditatie via opgenomen audio's. Op die manier heb je alle tools in huis om tussen al het geratel in je hoofd ook de stilte terug te voelen.

Praktisch:

Online workshop met:

  • 8 video's praktische uitleg

  • 10 audio's met geleide meditaties

Toegang? 3 maanden

Prijs?        55€

IMG_1197_edited.jpg

Thaise yoga

voor thuis

Je wil uit je hoofd en in je lijf zakken, maar weet niet hoe? Of je wil erg graag yoga doen, maar ziet het niet zitten om op je hoofd te gaan staan of om je in duizend bochten te wringen? Of de datum of het uur van de les komt maar niet uit / de lessenreeks is volzet / je volgt liever op je eigen tempo of vanuit je eigen plek? 

 

Via deze videolessen Thaise yoga begeleid ik je naar meer rust in jezelf enerzijds, en naar een subtiel maar duidelijk doorvoelen van de kracht van je eigen lichaam anderzijds. Via eenvoudige bewegingen leer je je lichaam en je ademhaling terug voelen, je leert terug contact maken met de stilte en rust die in ieder van ons aanwezig is. Tegelijkertijd voel je hoe je lichaam geleidelijk aan soepeler, sterker en evenwichtiger wordt, waardoor je jezelf terug voelt bruisen van leven

Praktisch:

Online videoplatform met:

  • 16 videolessen Thaise yoga 

  • 11 extra video's met toelichting rond houdingen / kortere oefeningen om uit je hoofd en in je lijf te zakken 

Toegang? 1 maand / 3 maanden

Prijs?        18€         / 51€

IMG_1197_edited.jpg

Thaise zelfmassage

Je lichaam voelt vaak gespannen, pijnlijk of stroef aan en je voelt je afhankelijk van anderen om dat los te maken? Of je bent op zoek naar een manier om je lichaam beter te leren aanvoelen en ondersteunen wanneer dat nodig is? Of als je pijn hebt duw je hier en daar wat in 't wilde weg in de hoop dat het daarmee overgaat?

In deze workshop leer ik je hoe je op een eenvoudige manier je eigen lichaam van kop tot teen kan masseren met techieken uit de Thaise massage of Nuad Boran (en dat de Thai kunnen masseren, is algemeen geweten!). Op die manier kan je zélf gespannen spieren losser maken, leer je je lichaam beter aanvoelen en voel je je soepeler, losser en simpelweg beter in je vel!l

Praktisch:

Online workshop met:

  • 4 video's rond zelfmassage van hoofd en nek, armen, benen, buik en rug

Toegang? 3 maanden

Prijs?        27€

Kan je moeilijk kiezen OF ga je graag all-in? 

Ga dan voor alle Medizijntjes samen gedurende 1 jaar en krijg een mooie korting:  1 jaar Medizijntjes* = 200€ (= 0,55€ per dag)

(* Mediteren? Kan je leren + Thaise yoga + Thaise zelfmassage)

Zo doe je mee:

  • Stap 1: surf naar deze link en sla hem alvast op in je favorieten. (Is het je eerste aanmelding bij Medizijn? Dan dien je jezelf hier eerst éénmalig te registreren in Momoyoga).

  • Stap 2: klik rechtsboven op "tarieven" en kies met welk Medizijntje je aan de slag wil (betaling gebeurt online in Momoyoga)

  • Stap 3: klik rechtsboven op "video's", selecteer je Medizijntje in de playlists en je kan meteen aan de slag! 

bottom of page