© 2020 by Jolien Joncheere. All rights reserved.

 

Tarieven:

Al onze collega’s zijn geconventioneerd en houden zich aan de Riziv-tarieven. Voor een volledig overzicht van alle tarieven en terugbetalingen, klik hier.

 

Je kan contant betalen, via de bancontact app op je smartphone of via overschrijving.

 

De getuigschriften van verstrekte behandeling worden na betaling meegegeven.

Algemeen:

Wees tijdig aanwezig op je afspraak, zodat de afspraak van de persoon die na jou komt ook op tijd kan aanvatten. De behandeling kan niet langer duren indien je te laat bent.

Gelieve steeds te melden wanneer je al behandelingen gehad hebt bij een andere collega kinesitherapeut. Dit is belangrijk voor de administratie en voor je terugbetaling.

 

Indien je partner, kinderen en/of andere personen je vergezellen tijdens je behandeling, wachten zij bij voorkeur in de wachtzaal tot je behandeling voorbij is. 

 

Betalingen gebeuren contant, via de bancontact app op je smartphone of via overschrijving. Bij nalatigheid van betaling zijn we verplicht de betaling te vorderen via gerechtelijke weg. Alle kosten worden dan aan jou doorgerekend.

Heb je een afspraak gemaakt en kan je toch niet aanwezig zijn? Je kan je afspraak zonder probleem verplaatsen of annuleren, zij het wel minstens 24u op voorhand. Indien je minder dan 24u op voorhand annuleert, kan de helft van het normale tarief in rekening gebracht worden. Bij annulatie zonder voorafgaande verwittiging (no-show) wordt het volledige tarief in rekening gebracht zonder terugbetaling van de mutualiteit.