top of page

 

 

Om mee te doen met de lessen Thaise yoga kan je kiezen voor groepslessen en/of videolessen. Voor beide opties kan je op elk moment instappen.

Groepslessen:

groepsles van 1 uur, kleine groepjes (max 9 personen), één les om de twee weken afwisselend op maandag en op donderdag van 18u30 tot 19u30

Videolessen ("Medigizijn"):

videoles van ±1 uur, aanvullende extra filmpjes, 

GRATIS deelname aan de groepslessen

Zo doe je mee:

Stap 1: reserveer je matje hier online via Momoyoga of via de Momoyoga app op je smartphone (Is het je eerste aanmelding bij Medizijn? Dan dien je jezelf hier eerst éénmalig te registreren in Momoyoga.) Je kan voor één of meerdere data tegelijk reserveren.

Stap 2: je betaalt je plekje online in Momoyoga, ten laatste 1u voor aanvang van de les.

Stap 3: wees 5 min voor aanvang van de les aanwezig, zodat we mooi op tijd kunnen starten. Kan je toch niet aanwezig zijn? Dan kan je je plekje annuleren of wijzigen via Momoyoga en dit uiterlijk 3u voor aanvang van de les.

Extra: Breng voor deze lessen je eigen yogamatje mee (en eventueel meditatiekussen, dekentje, ...). Heb je geen matje of kussen, dan kan je er altijd eentje overkopen, geef me dan gerust een seintje.

Zo doe je mee: 

Stap 1: surf naar deze link en sla hem alvast op in je favorieten. (Is het je eerste aanmelding bij Medizijn? Dan dien je jezelf hier eerst éénmalig te registreren in Momoyoga).
 

Stap 2: klik rechtsboven op "video's"

Stap 3: druk op play op één van de video's en na betaling kan je meteen aan de slag! (betaling gebeurt online in Momoyoga)

Extra tip: Is het je eerste keer Thaise yoga? Bekijk dan zeker eerst het introductiefilmpje, zodat je veilig en wel aan de slag kan gaan ;-)

Tarieven:

Per les:

12€

Tarieven:

2 weken:

20€

1 maand:

38€

3 maanden:

108€

Dit omvat:

Toegang tot een groepsles Thaise yoga. 

Dit omvat:

Toegang tot het videokanaal met telkens

- één yogales van ± een uur (nieuwe les om de twee weken)

- aanvullende kortere filmpjes met extra toelichting rond een houding, ademhaling, zelfzorg of relaxatie. Ook deze filmpjes worden regelmatig vernieuwd en vormen een waardevolle aanvulling en verdieping op de yogales. 

- Gedurende de periode van je abonnement kan je ook gratis deelnemen aan de groepslessen indien er nog plaats/les is (je dient je voor elke groepsles die je wil bijwonen op voorhand wel in te schrijven via Momoyoga).

bottom of page